Su Arıtma Cihazı Mineralleri Öldürür Mü | Rain Soft | Evsel Cihazlar
Su Arıtma Cihazı Mineralleri Öldürür Mü? 09-03-2021

Su Arıtma Cihazı Mineralleri

Sağlıklı bir hayat için ve yaşam kalitenizi arttırabilmek için vücudunuzu hastalıklardan koruyabilmek adına yaptığınız sporun, dengeli beslemenin ardından ek olarak tükettiğiniz suyun da çok fazla önemi vardır.  Günlük içmeniz gereken su miktarı en az 2 litredir. Bu günlük alacağınız 2 litrelik su tüketimi ile birlikte hem sindirim sisteminizdeki sorunlar hem de boşaltım sisteminizde ki sorunlar su ile giderilmiş olur. Yeterli düzeyde su tüketimi yapıldığı zaman vücudunuz normal akışta işlev görecektir ve sağlığınız adına hiçbir problem ile karşılaşmayacak olursunuz. Vücudun su ihtiyacını giderebilmek için kahve, bitkisel çaylar vs. bu tür sıvılar tercih ediyor fakat vücudunuzun su ihtiyacını bu şekilde değil direk su içerek karşılamalısınız. Bu tür sıvıların hiç birisi suyun vücuda sağlamış olduğu faydaları sağlamayacaktır. 

Su ihtiyacını karşılamak amacıyla birbirine denk düştüğü zannedilen kahve ve çay gibi sıvı tüketimleri vücudunuzun sıvı ihtiyacını gidermek yerine tam aksi bir şekilde vücudunuza şeker ve kafein katacağından vücuttan sıvının daha fazla çıkmasına neden olacaktır. Bu durumda da vücudunuzdaki su oranı azalacaktır. Su ihtiyacınızı doğru bir şekilde karşılamadığınız zaman böbrekleriniz doğru bir şekilde işlemlerini gerçekleştiremeyecektir ve bu size boşaltım sistemindeki sorunların ortaya çıkmasına sebebiyet verecektir. Vücudunuzdaki kan akışının normal seyrinde seyir izlemesi için aynı zamanda sindirim ve boşaltım sisteminizin doğru bir şekilde çalışabilmesi için su içmelisiniz. Fakat direk su içmek veya herhangi bir suyu içmekte yeteri kadar fayda sağlamayacaktır. Sağlıklı bir su tercih etmelisiniz. Bu konuda sizlere yardımcı olabilecek birkaç ürün devreye giriyor. Farklı farklı özelliklerde ve teknolojik parçalar ile donatılmış su arıtma cihazları vücudunuz için gerekli olan sağlıklı su hizmetini sizlere sağlıyor. Diğer pet şişeler içerisinde yer alan sulara göre veya damacana denilen kaplar içerisinde yer alan sulara göre su arıtma cihazlarının ortaya çıkartmış olduğu sular alkali değeri açısından ve pH değeri açısından daha yüksek oranlara sahip oluyor. 

Suyun İçerisindeki Bileşenler

Sağlıklı ve yaşam kalitesi üst seviye bir hayata kavuşmak istiyorsanız her şeyden önce içtiğiniz suya dikkat etmeniz gerekir. Su sadece sindirim ve boşaltım sistemine değil aynı zamanda dişlerinizin ve dişlerinizin kemik yapısına da büyük oranda etki etmektedir. Kas sisteminizin doğru bir şekilde çalışmasını sağlamaktadır. Kalp sağlığı, hücre sağlığı, güçlü bir sinir sistemi için mutlaka yüksek değerlere sahip sular tercih edilmelidir. Su içerisinde yer alan mineraller sırasıyla şu şekilde listelenebilir; ‘’çinko, sodyum, selenyum, fosfor, kalsiyum, potasyum, demir, iyot, magnezyum.’’ Bu sıralı listedeki mineraller su içerisinde yer alan en önemli minerallerdir. Bilinenin ve söylenenin aksine su arıtma cihazlarının bu mineralleri öldürdüğü, yok ettiği bilinmektedir. Fakat böyle bir durum söz konusu değildir. Su arıtma cihazları aksine su içerisindeki mineralleri destekleyerek pH değerini daha yüksek seviyelere çıkartmaya yönelik çalışma sistemine sahiptir. 

Neden Su Arıtma Cihazı Alınmalı?

Aslında bu konuyu tam ve detaylı bir şekilde sizlere yukarıda verdik.  Günümüz  teknolojisinin artmasıyla ve gelişen Dünya ile birlikte farklı farklı türlerde, farklı farklı özelliklerde su arıtma cihazları ile karşılaşıyoruz. Hemen hemen aynı işlevi sağlayabilecek olan bu su arıtma cihazları, şebeke sularına göre karşılaştırıldığı zaman asla su içerisinde koku yapmaz. İçerisinde bakteri bulundurmak yerine daha çok su arıtma filtresi sayesinde suyun içerisindeki tortuları, bakterileri, kirleri, ağır metalleri yok eder. Tüm bunları gerçekleştiren su arıtma cihazları pH değeri yüksek bir su ortaya çıkartır. 


ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN